Hvordan ta vare på Hamen?

Stiftelsen m/s "Hamen" ex d/s "Tandik" har skapt et godt grunnlag for et levedyktig prosjekt, men trenger organisatorisk, finansiell og materiell hjelp for gjennomføring av prosjektets mange arbeidsoppgaver.

Vi håper og tror at det er mange i Norge som kan bidra med noe for å bevare "Hamen". Har du historier om båten, menneskene om bord, rederiene Tandberg og Møinichen i Drammen (1960-1962) og Hans Utkilen Bergen (1962-1996), bilder av livet om bord og bilder av båten, så ta kontakt med styrets formann Arne Øistein Holm på telefon 913 94 558, eller send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Det viktigste i denne fasen tror vi likevel er å skape et økonomisk grunnlag for sikring av båten. Vi trenger derfor hjelp av noen mennesker som kan jobbe med innsamling av penger, noen som kan være med å gjøre virksomheten kjent gjennom artikler i ulike medier og noen som kan organisere aktiviteten om bord. Vi oppfordrer derfor alle interesserte til å ta kontakt med Stiftelsens styreformann Arne Øistein Holm på Telefon 913 94 558.

Back to top
Back to top